Post by bowtasansoeblan on Feb 5, 2022 23:03:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк примогем ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Це весело і приємно, і все це стало можливим завдяки цим чарівним драконам та унікальній механіці бою/pvp. Але єдина проблема полягає в тому, що гра зазвичай виходить з ладу після невеликих перерв з’єднання, що робить шрифти в грі нечитабельними та неможливими, а єдиний спосіб вирішити цю проблему – перезавантажити програму, і це час від часу дуже незручно. . Будь ласка, розробники гри зробили цю гру більш стійкою з точки зору підключення, щоб усі гравці могли насолоджуватися.
Це місце, де ви можете мати драконів і битися з іншими драконами, я особисто вважаю, що їм потрібно додати, де ви можете отримати більше драконів, ніж ви можете, тому що у мене є майже всі дракони в грі, і я граю вже 1 тиждень
Ця гра зараз моя улюблена. По-перше, ви намагаєтеся вилупити та розвести своїх драконів. По-друге, ви можете вступити в бійку з іншими драконами і спробувати перемогти їх і отримати здобич. Нарешті, ця гра дозволяє вам годувати своїх драконів, щоб дати їм підвищення рівня. Сподіваюся, це надихнуло вас завантажити цю гру, тому що вона дуже приголомшлива. О, і ви можете розводити драконів. Ви можете перетворити звичайних драконів на драконів, які одним пострілом вбивають або перемагають інших, але, якщо чути, що про розмноження, вам доведеться чекати годинами і годинами.🐉🐲.
Dragon Mania Legends Simulátory axid
реклама має бути необов'язковою, а не автоматично відтворюватися, що це дратує
👍👍👍👍👍👍👍гра супер
Мінуси 1. Багато реклами 2. Редко додають обнову і все інше
Чудова гра!Рекомендую!
Було б чудово, якби не було великої кількості реклами. Іноді я просто прокручую карту й збираю зірку чи монету, і з’являється ще одна реклама. Кожні 5 секунд з’являється реклама. Це заважає грі, але я розумію, навіщо вам це потрібно. Шкода, хоча дракони, які я отримав, були гарними, але мені доведеться видалити.
гра дуже крута в мене на телефоні трішки лагає але це тільки у мене .Я спробувала на іншому телефоні все чудово.
Люблю цю гру! Спочатку ми з чоловіком завантажили його для свого сина, але потім закохалися. Існує майже нескінченна кількість драконів, які можна розводити та вилуплювати. Єдине, що мені не подобається в грі, це те, що на початку ви починаєте підвищувати рівень трьох найкращих драконів, що може зайняти багато часу та зусиль, щоб підвищити їх рівень. Ви в кінцевому підсумку застрягнете з тими трьома або тими, які зачаровані першими під час усіх битв тощо, решту гри.
Відкриття займає багато часу, іноді не входить
Добавьте дракона Нинзя з вогнем земної ветрою водою і молнией і Хай Він буде Драконом Неделе
Dragon Mania Legends ব্যাজ hbfg
Dragon Mania Legends Simulation pnn
Раніше ця гра була дивовижною і мала дуже мало реклами, я грав у неї весь час. Не так давно я отримав його знову, і я був занадто приголомшений рекламою. Я отримую це знову, тому що це весела гра. Але будь ласка, пом’якшіть це з рекламою.
Чому мені без кінця пише, що в мене мало місця?? Адже це майже єдина гра на моєму телефоні!!!! І в мене достатньо місця саме для гри!!!!! Зробіть щось будь ласка з цим!!! І буде 5 🌟 І це так, щоб можна було купити інкубатор!!! Бо його покращити НЕРЕАЛЬНО!!! 150 кристалів. Ви серйозно??
Я люблю своїх солодких дракончиків, вони такі милі 🥰🥰🥰Я оновив легенди про дракономанію, це було Різдво! Є багато божественних драконів. І новіші легенди про дракономанію! Я збираюся отримати 81 дракона! У мене 6 островів! 😃😃😃😃😃але я видалив і встановив знову все одно приємно!
Гра була хороша, поки не вийшло оновлення, тепер постійна реклама.
Дуже класна гра
Чому раптом виявляється, що я вже зайшов до новішої версії дракономанії з цим обліковим записом. І попросіть мене оновити гру... Річ у тому, що я навіть не можу зайти до свого профілю... і я перевіряю, що Google Play уже оновлений, і не маю кнопки оновлення, щоб натиснути.
Гра супер дракони клас обожню але обновити не можу проблема але 5 зірок
Ця гра така хороша, але в ній є додавання, у мене з цим немає проблем, але коли випадково граю в Store відкритий через гру, це знову завантажується 😕😞😶
Dragon Mania Legends Симулятори iam
Мені подобається ця гра, якщо чесно кажучи, те, як ви можете зловити драконів, це найкраще, що краще, ніж Dragon City😃😃😃, але це не дуже завантажує мене😡😡😡
Dragon Mania Legends Simulator htuz
Я ставлю 2 зірки тому що гра не оновлюється
Слішком багато реклами
Гра класна але дуже дороги дракони можите будласка зробити їх дешевими
Гра виглядає мило, але я встановив її через рекламу, яка показує, як люди спрямовують камеру свого телефону на різні об’єкти та з’являються дракони. Дракон з печивом від того, що направив камеру на тарілку з печивом, а помаранчевий дракон від того, що направив його на апельсин, і т. д. Я подумав, що було б весело пограти зі своїм маленьким племінником, спрямовуючи камеру на речі навколо та знаходячи драконів. Коли я встановив гру, нічого подібного в грі не було. Оголошення трохи неправдива реклама.
Під час остатньої дії, де треба збирати м'ячі, в мене було інше місце. Після закінчення мені навіть нічого не повідомило і призового дракона в мене не з'явилося
Класна гра тянит на 5 ⭐️
Це дуже весело, але оскільки це оновлення не все працює належним чином, я не задоволений, зараз гра була оновлена, і тепер я не можу грати в свою DAMN GAME
Гра просто чудово якби ще можна було вивести драконів набагато швидше буде краще, а так гра супер
Ігра клас у мене коли це був топ акаунт
Мені дуже подобається ця гра, але я не можу завантажити актуалізацію :/
Ця гра дивовижна. Я сиджу над цією грою щодня годинами. Це чудова гра, щоб витрачати час даремно.
Я люблю цю гру, але вона не дає мені оновлюватися
Классная,интересная гра. Не складна удобная в управлении. Зайдіть і грайте мій код дружби 6dcacad
Це весела гра, але покупки дуже дорогі. Чому я повинен платити 16 тис. монет, ТОЛЬКО щоб стерти дерево? І навіть не змушуйте мене починати крутитися (де ви можете отримати призи та інше), тому що це НІКОЛИ не потрапляє на хороші призи. Це завжди кульгаві, хоча хороші мали виграти, тому що відсоток становив майже половину всієї дошки. Це настільки очевидно, що ви не хочете давати нам більше ігрового обладнання з будь-якої причини. І так багато лагів і реклами, яка ніколи не зупиняється.
Play Together Rekreacyjne wwwc