Post by bowtasansoeblan on Feb 5, 2022 23:12:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno število točk hack ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Crazy Chef: Food Truck Game আর্কেড cegm
Oglas, oglas, oglas. Čeprav je videti zabavno, tega ne priporočam. To je več oglasov kot čas igranja. Mislim, da ljudje prenašajo igre, da jih igrajo, ne pa gledajo oglasov po oglasih. Nisem igral daleč zaradi preobremenjenosti z oglasi. In glede na druge ocene mislim, da tudi drugi ljudje niso. PS če želite, da ima vaša igra dobre ocene, morda nimate 10000 oglasov
Kot je dejal Shalini, igre, kot so vrt in domače krajine, prikazujejo lažne dodatke. Ta igra prikazuje prave dodatke in je zanimiva igra. Včasih se lahko iz te igre nekaj naučimo. To ne pomeni, da vrtne in domače pokrajine niso dobre. Dobro je, če prikazujejo prave dodatke (povezane z igro)
Zelo dobra igra samo malo preveč reklam
Če želite igrati igro, ki jo navdihujejo ti mobilni oglasi z vabo za klike, potem je ta igra za vas. Ironija je v tem, da je sama igra oglašana; na tone in neskončno. Nič ne morete storiti, ne da bi se vsakih nekaj sekund pojavil oglas. Zato se zabavajte z življenjem sanj o pojavnih oglasih.
Tako tako. To. Drugi mi dodatne kovance, lahko pravilno odvzame moje kovance v ustrezni količini, vendar ko jih razdeli. Piše "200 x 4", tako da mislim, ok 800. Ne. Vesel bi bil tudi 200 rednih. Včasih dobim 100 ali 150 za ogled oglasa. Prekleto nadležno g, če mene vprašaš.
Moti me samo to da je preveč reklam
Zelo lepa igra. zelo mi je všeč. Je preprosto in sploh ni zahtevno. Všeč mi je tip v čeladi, želim si, da bi se nekega dne lahko pogovoril z razvijalcem. Všeč mi je
Simpatična igra, ki se igra, kot je prikazano v predogledih, prikazanih na facebooku. Vendar preveč oglasov, da bi jih bilo mogoče predvajati. Približno 30 sekund do 1 minute oglasov samo za predvajanje 1 stopnje, kar traja približno 10 sekund. Pred menijem je oglas, 30-sekundni oglas po vsaki stopnji, počakajte, da se igrate na nekt ravni ali si ogledate drug oglas, nazaj v meni itd. Vem, da lahko kupite igro brez oglasov, vendar ne morete prebrati dovolj vsebine, da bi ugotovili če bi ga dovolj radi kupili, preden opustite oglase.
Všeč mi je. To je tako kot tisti lažni oglasi, vendar resnični. To je tako kot pri tistih oglasih, kjer so lažno oglaševanje, toda s to igro in drugimi igrami je ravno nasprotno, da ni lažno oglaševanje. Pravzaprav sem presenečen, da je nekdo naredil igre, ki temeljijo na teh oglasih, dobro delo 👏
Nisem opravil naloge in videl sem 4 oglase! Vsakič, ko se nečesa dotaknem, se pojavi dodatek. Všeč mi je igra, vendar malo zmanjšajte dodatke. Razumem, da jih morate imeti, vendar ne morete uživati v igri, če je ne morete igrati. Tudi to vprašanje ste postavili po prvi nalogi. O pregledu ne morem povedati veliko, če ga še niste imeli časa igrati.
Save The Girl নৈমিত্তিক xgdq
Dajem eno zvezdico, ker ne morem dati nič. Oprostite, ampak preveč oglasov. Ne moreš jih niti preskočiti. Ob tem me ta "deklica" moti. Moje mnenje, toda njen način, kako izgleda, se počutim prizadetega. Ne poskušam reči, da mora izgledati bolje ali kaj podobnega, ampak to je moje mnenje in vsak ima pravico do svojega mnenja.
Fantje, igra mi je všeč, vendar je preveč oglasov, ki jih je treba čim prej ustaviti. Medtem ko igrate, ko končate eno stopnjo, dobite oglas. Potem, ko greste na naslednjo stopnjo, potem tudi oglas. Prosim, prenehajte s tem.
To ni nič drugega kot oglasi, ki se maskirajo v igro. Vse, kar naredite, je, da porabite 5 sekund, da se odločite, katera izbira je pravilna, in nato še 75 sekund (v nekaterih primerih) za gledanje oglasov. Tako sem naveličan teh podjetij, ki izdajajo te igre samo zato, da zaslužijo ŠE VEČ denarja s prikazovanjem istih oglasov vedno znova in znova. Resnično uhaja izpod nadzora in obstajati mora način, da se to ne bi zgodilo. Odstranjujem ta oglasni program. OGLASNA OPREMA.
Zasvoji in smešno. Ta igra je bila ustvarjena kot odgovor na te oglase za igre, ki jih vidite v telefonu, kot sta Gardenscapes in Fishdom. Presrečen sem, da so si razvijalci iger vzeli čas in takšne oglase spremenili v pravo igro, ki jo je izjemno zabavno igrati.
Zadnjič sem si želel igrati takšno igro. Prikazanih je bilo nekaj podobnih oglasov, vendar je bilo znotraj igre drugače. Hvala vam. Edina zahteva je, da če je mogoče nekaj narediti za izboljšanje grafike, bi bilo to neverjetno.
Save The Girl Santai uav
Končno igra odločanja, vendar... nemogoče je vstopiti v potek igre ali uživati, če vsaka scena igre traja približno 5 sekund in nato začne 20-sekundni oglas. Razumem, da brezplačne igre potrebujejo oglase, vendar je to preveč. Ko se vam je pravkar uspelo vrniti v igro, je že nazaj k oglasim. Oprostite, igranje ni zabavno. Ponovno jo bom izbrisal 😒 Res škoda, ker si bil prvi, ki te igre odločanja ni prikazal samo kot reklamno prevaro, ampak si jo res naredil.
Nobena igrica še mi ni tk štekala ku ta, sploh se mi noče odpret
Ta igra je sproščujoča, vendar za razvijalce preneha delovati v "game over". Deluje samo, če zaprem igro in jo znova odprem. Poleg tega je lepo.
To je zabavna igra, vendar zelo veliko oglasov in postane nadležno, ker trajajo večno. Konec koncev je to odlična igra, a če vam oglasi niso všeč, potem to ni igra za vas
Taigra se dolgo nalaga🤔😱😢🤬
Rette das Mädchen! Gelegenheitsspiele ugh
4¢čvrsto det
Sama igra je tako slaba, nič nima smisla. Dajo ti dve možnosti in izbrati moraš eno npr. gumb in zavora, logična izbira je zavora, ampak nooo! Gumb se spremeni kot vi v prekletega ROBOTA. Kako naj bi zdaj to vedeli. To je samo neumno. In cela igra je polna dodatkov, na primer vsakih 30 sekund je dodatek. Celotna igra je SLABA!
Šel sem naprej in kupil brez oglasov za 2,99 $. Odkril sem, da je bila igra tako neumna... dolgujejo mi 20 dolarjev. Za vsak scenarij morate izbrati najbolj neumno možnost. In bil je majhen kanček upanja, ko so postavili nekaj malenkostnih vprašanj, da bi prešli eno raven, a so se potem takoj vrnili k idiotizmu. Dobi samo 2 zvezdici, ker vsaj ni bila vaba za klik in je bila dejansko igra, kot je oglaševano. Rad bi imel takšno igro, ki bi ponujala intelektualne izbire.
Ta igra je precej nenavadna, vendar jo je zelo lepo igrati, ko vam je dolgčas. Ta igra ima ta čuden čar. Ta igra ima enega od tistih umetniških slogov, ki jih je mogoče klikniti, vendar dejansko prikazuje, kakšna naj bi igra bila. Ena pritožba, ki jo imam, je preveč oglasov. Na splošno je to lepa igra.
Moja izkušnja je bila manj optimalna. Sama igra je v redu. Razumem, da morate zaslužiti denar za svojo igro, ki ste jo naredili, vendar je preveč oglasov. Vsaki vaši izbiri sledi oglas. Obstaja možnost plačila za igro, tako da ne boste imeli oglasov, a pošteno povedano, ob bombardiranju oglasov takoj na začetku je večja verjetnost, da jo bodo ljudje odstranili kot plačali. Moje priporočilo ni, da v celoti odstranite oglase, ampak jih naredite neobvezne z nagradami.
Super igra samo reklame me motijo 😠😠😠😠
Igra je pravzaprav zabavna igra! To je enako kot tiste, ki jih pogosto vidimo v oglaševanih igrah, kjer imamo možnost izbire (česar ne nudijo vse oglaševalske igre). Toda velika pomanjkljivost te igre je oglaševanje znotraj igre. MOJ BOG JE TAKO MOŽNO!!
Igro sem imel odprto približno minuto in prikazalo se je PET oglasov. Razumem potrebo po oglasih, ampak daj no... vsakič, ko je morala igra naložiti novo izbiro, je bil oglas. Igro sem odstranil. Oglasi naj bodo izbirni. Prisilni oglasi so nadležni, še posebej, ker so bili vsi za isto aplikacijo.
ta igra ima na milijone oglasov vsako minuto. In če vam je všeč nekaj krp, ki jih ne morete kupiti, morate pogledati oglas. ampak igra je zabavna. ta igra potrebuje več nadgradenj. zato ne gledamo milijonov oglasov
Igro sem igral do stopnje 18. NITI ENKRAT nisem mogel zahtevati nagrad po vsaki stopnji. Po vsaki ravni je dal sporočilo o napaki, v katerem je navedlo, da oglasi niso na voljo, in preveriti znova čez nekaj sekund. Grafika je bila slaba 2D ... kar me spominja na kakovost video arkad. Zanimivo pa je bilo videti, katere možnosti so bile sprejemljive za dokončanje posamezne naloge. Toda po nenehnem razočaranju zaradi napake brez nagrade sem se odločil odstraniti. To je bila izguba časa.
Reklama na reklamo
To je zanimanje, je odlično, dobro je za cepljenje in pošiljatelj posebej navaja, da ključev ne pobira v ločeni ovojnici ali škoda, ki je posledica tega, da pošiljatelj posebej navaja, da informacije v e-pošti niso dosegljive z izgubo niti prejemnik
Najprej sem začutil, da je končno nekdo naredil to igro, s katero so vsi ti razvijalci tako dolgo vabili klikov. A hitro postane dolgočasno, ko je odgovor večinoma najbolj nelogičen. Obstaja nekaj stopenj, kjer lahko dejansko vidite namige, zakaj nekateri predmeti najbolje delujejo. Kot voda, ko gre za elektriko. Toda prepogosto pritisnete na tisto, kar se vam zdi narobe, in to postane zelo hitro utrujajoče.
To je dobra igra, vendar je ena težava, saj ima toliko oglasov
Nobby
Več oglasov kot igra. Če ne uspeš na ravni, lahko nadaljuješ s plačilom kovancev ali gledanjem oglasa. Če izberete plačljive kovance, vas vseeno pripelje do oglasa. Če ne želite nadaljevati in pustite, da se časovnik izteče, vas pripelje do oglasa. Torej ne glede na to, kakšen oglas dobiš. Da ne omenjam tone oglasov na srednji ravni. Več časa boste porabili za gledanje oglasov kot za igranje
Super igra
Temu bom dal pet 🌟 (zvezdica), ker je ta igra kul. Če imate težave zaradi dnevnika, samo izklopite wifi in tam lahko nadaljujete z igranjem...Kdo je naredil to igro? Res mi je všeč, upam, da še naprej izdelujejo kul aplikacijo ali igre...❤️(LJUBEZEN )TE APLIKACIJE .............
Ta igra mi je zelo všeč in je takšna, kot oglašuje, toda vsako posamezno raven, ki jo dokončam, si moram ogledati oglas, preden lahko preidem na naslednjo stopnjo. Odpravite to težavo z oglasom. Hvala in upam, da je bil ta komentar koristen
Save The Girl Casual xty
Super je videti, da je igra res takšna, kot se oglašuje, vendar so možnosti včasih nelogične, slabši pa so oglasi! Resno, vsakih nekaj dejanj je reklama, na tej točki sem skoraj izgubil zanimanje za igranje. Upam, da lahko izboljšate.
Zdi se, da je zelo zabavno igrati, uživam v njem. Veliko pritožb glede igre ne bom rekel, da je tako dobra kot igra, ko prvič prenesete igro, prenos traja predolgo, oglasi pa so še ena stvar, kot so rekli, da je tudi slabo posodabljanje. Dejstvo, da se po prenosu znova odstrani, je težava, prosimo, popravite ljudi, kot so ya apps delevoplers, če jih naredite, kot bi domnevali, da popravite napake v povezavi itd., pustite posodobitve pri miru itd.
Lahko bi se izboljšalo z majhnimi spremembami, kot so lažje dostopne nastavitve, saj je trenutno zelo težko dostopen, in možnost ponovnega predvajanja od začetka igre. Veselimo se več ravni.