Post by questicjalostpan on Feb 12, 2022 7:58:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają zasoby ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Sonic The Hedgehog · Sonic The Hedgehog 2 · Sonic CD™ · Sonic & SEGA All-Stars Racing · Sonic Jump · Sonic 4™ Episode I · Sonic 4 Episode II.
Sonic 4 ep1 to nudna i zła gra. Myślę, że odcinek 3 będzie lepszy. Stwórz odcinek 3 z lepszą grafiką, rozgrywką i sterowaniem. Tak bardzo cię kocham Sega.
Zajmuje trochę miejsca, ale mimo to świetnie! Edycja: kiedy zaczyna się muzyka z power sneaker, nie jest odtwarzana. Proszę naprawić i wrócisz do pięciu gwiazdek! Kolejna zmiana: nie mogę nawet otworzyć aplikacji z najnowszą aktualizacją! Napraw plz lub zachowam tę ocenę!
Pokazuje tylko czarny ekran: tablet nvidia shield k1. Jak mogę odzyskać pieniądze? Odcinek II gra doskonale
Nie wart 2,99 Uruchomiłem go i zobaczyłem komunikat, że jest zbudowany dla starszej wersji Androida. Nie warto grać, chyba że masz nostalgiczne wspomnienia. Ale nie jest zoptymalizowany dla mnie, więc otrzymałem zwrot pieniędzy. 2 gwiazdki za potencjał, jeśli zostanie zoptymalizowany pod kątem nowszych telefonów i będzie bezpłatny jak odcinek 2
Nie pobieraj tej aplikacji
Fajna gra mobilna. Dobra grafika, działa płynnie
Próbowałem z Galaxy Nexus, ale na początku zawiesił się i gra nigdy się nie zaczęła, próbowałem wiele razy
Dobra gra w ogóle, ale trudna do przejścia gry, chyba że zapamiętasz rozmieszczenie wrogów. Po prostu nie ma wystarczająco dużo czasu na dostosowanie trajektorii. Gra toczy się zbyt szybko.
Jak wszyscy już wskazali. EP 2 został podobno załatany w zeszłym tygodniu, więc i tutaj jest nadzieja.
Okej chyba
Dpad jest za mały, ale to moja JEDYNA skarga. Poza tym gra działa płynnie. Chciałbym tylko móc odtworzyć odcinek 2, który ciągle się zawiesza na moim telefonie.
Webroot wykrył tę aplikację jako złośliwe oprogramowanie. I nie, NIE ukradłem tej aplikacji, zawsze była aktualizowana i zapłaciłem za nią miesiące temu i nie powinna być oznaczona jako złośliwe oprogramowanie.
Sonic 4™ Episode I Spillehall atdn
Sonic The Hedgehog 4 Episode 1 (PC) DIGITAL (klucz STEAM)
Ta gra jest świetna! Działa niesamowicie na moim Samsung Galaxy s6 Android 7.0 polecam tę grę, chyba że masz Androida Lollipop, ponieważ nie jest kompatybilny
Przechodzi do białego ekranu, a potem wszystko robi się czarne, nie mogę nawet dostać się do ekranu tytułowego. Dam 5 gwiazdek, jeśli potrafisz to naprawić
Fantastyczna gra, ale proszę, aby efekty dźwiękowe miały odpowiednią wysokość.
Wizualnie na równi z wersjami konsolowymi, ale sterowanie dotykowe jest do niczego. Odcinek 2 ma wsparcie MOGA, więc ta gra powinna.
Gra działa całkiem dobrze i nie wyczerpuje baterii jak większość gier. Sterowanie wymaga trochę pracy, a fizyka jest naprawdę zła. Bardzo opóźniony i czasami nie odpowiada.
Efekty dźwiękowe w grze są niższe w wersji na Androida niż w jakimkolwiek innym systemie. Byłoby też lepiej, gdyby miał wsparcie dla Gamepada.
Nie działa na moim Nexusie 6 i mojej tarczy NVIDIA, które obsługują Lollipop
Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3 ... Sonic CD; 77 77. ... Half-Life 2: Episode One – Gracz ponownie wciela się w rolę doktora
Ugh... słaba słaba kontrola. Sonic porusza się jak ślimak przyklejony do gumy. Jak dotąd nudny projekt bez przepływu. Boli mnie w rękę, aby grać długo ze względu na wymagania kontrolera ekranu dotykowego, który czasami nie odpowiada i jest niezręczny.
Sonic 4™ Episode I Arcade qgzl
Gra PC Sonic the Hedgehog 4 Episode 2 wersja cyfrowa - Sferis
Najgorszy kontroler, nie ma wsparcia dla gamepadów. Nie polecam.
Naprawdę lubię tę grę. Mój telefon został zaktualizowany do Lollipop i od tego czasu nie działał. Naprawdę chciałbym, żeby znów zadziałało lub oddał mi pieniądze.
Co do cholery chłopaki? To nie działa na moim telefonie, podczas gdy ep 2 działa! Chciałeś, aby podwójny pakiet odtwarzał metalowy dodatek dźwiękowy, a teraz to? Przepraszam, ale proszę o zwrot pieniędzy! (android prawoślazu). Nie możesz przeczytać wszystkich negatywnych recenzji? Jesteśmy fanami starej szkoły nowej szkoły sonic! Napraw to proszę!
Byłem wierny dźwiękowi, odkąd Sonic 2 po raz pierwszy pojawił się na półkach sklepowych, więc muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tego, jak bardzo wydaje się to nie tylko grą dźwiękową, ale także tym, jak bardzo jest to gra dźwiękowa. Moje jedyne zastrzeżenia to to, że sterowanie jest raczej słabe i brak poziomów. Ciągle umieram po prostu dlatego, że ciągle uderzam w złą stronę lub przegapiam przycisk akcji. Mam emulator, na którym mogę grać w Sonic 2, a sterowanie jest całkiem bezbłędne. Tak czy inaczej, to całkiem legalne. Warto kupić.
Brak obsługi remapowania gamepadów, mój gamepad 8bitdo musi używać analogowych wyzwalaczy, aby skakać. Wszystko inne jest w porządku.
Teraz nie jestem wielkim fanem niebieskiego jeża. Chociaż kiedyś miałem sega Genesis i wszystkie 3 oryginalne tytuły. i chociaż te były przyzwoite, uważam, że 4 w ogóle nie dodaje się do starego. Ale to nie czyni tego złym. Po prostu nie oczekuj niczego nowego. Teraz jedyne, na co muszę narzekać, to sterowanie. Potrzebujesz trochę dostosowania.
Sterowanie jest bardzo chwiejne i wydaje się bardzo powolne. Czasami sprawia to, że postęp jest niemożliwy, ponieważ gra może myśleć, że zamiast skakać lub po prostu biegać, próbujesz zakręcić dashem. I dlaczego nabieranie prędkości biegania trwa wiecznie? Wygląda na to, że Sonic dźwiga ogromny ładunek, kiedy się porusza.
Sonic 4™ Episode I آرکید synd
Atrix z systemem CM 7.1/Android 2.3.7. Mam te same problemy, co użytkownicy ICS. Dostaje się do logo Sega lub Sonic Team i zawiesza się.
Uwielbiam tę grę dzięki odnowionej grafice. Myślę, że fajnie byłoby mieć przerywnik, który znajduje się w innych wersjach tej gry.
Sonic z najlepszą grą w historii, mimo że niektórzy nienawidzą Sonic 4
Okropne kontrole Poszedłem do strefy labryntu w akcie 2, a wózek nawet się nie poruszył!
Pobierz Sonic 4™ Episode I od SEGA of America na Androida za 2.99 PLN, Przeżyj klasyczną grę Sonic na Androidzie.
Colin McRae Rally 4. Colin McRae Rally 2005™ ... Sonic Mega Collection™ Plus Sonic Riders™ ... Star Wars: Episode III Revenge of the Sith™
Sonic 4™ Episode I Arkádové vuhi
skopiuj dźwięk 1
dźwiękowy. 4. Odcinek. ja
War of Rafts: Batalla Naval Arcade ghr
grałem tylko kilka minut rozgrywki i było źle. animacje były dziwne, sterowanie złe, a kamera obraca się, gdy dźwięk przechodzi przez pętlę. Myślę, że nie ma ratowania tej gry.
to dobra gra👍
Możesz Też Polubić Te Gry. Sonic the Hedgehog™ Classic. SEGA. 3.7.0 · Sonic Jump Pro. SEGA. 2.0.3 · Sonic 4™ Episode I. SEGA. 1.5.0.
Shield, pierwsza konsola do gier z Androidem od NVIDII, ... R-Type;; Ski Safari;; Sonic 4™ Episode I;; Sonic CD;; Sonic The Hedgehog;