Post by questicjalostpan on Feb 12, 2022 8:19:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau primogems nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Labai geras žaidimas
Šis žaidimas yra toks smagus, kad galite apsipirkti ir surengti konkursą, kuris atrodo geriausiai. Mano mėgstamiausia šio žaidimo dalis yra paskutinė drabužių kova, kai kovojate dėl paskutinio drabužio, tai tikrai pigus drabužis. Tai tarsi juodasis penktadienis, kur tikrai pigu. Apskritai man tai patiko, rekomenduoju atsisiųsti šį žaidimą, jei norite apsipirkti ir kurti drabužius.
Super
Kita dalis ir toliau sako, kad tai greitai, bet nesupranta, kodėl taip yra? Be to, kai kurios dalys neatsidaro kaip prašmatnūs pjūviai, net jei žaidžiate toliau
kaskart ir visose parduotuvėse jie nori tikrų pinigų. tačiau nedaugelis parduotuvių juos atrakina nemokamai, todėl skiriu jai 2 žvaigždutes
Gera programėlė. Bet aš negaliu atidaryti kirpyklos. Kodėl? Jie prašo pinigų sumokėti.tik ši problema kitaip gera. Jei galėsite atrakinti kirpyklą, įvertinsiu ją 5 žvaigždutėmis
Siulau parsisiust
Kadangi jame yra daug priedų, turiu galvoje, kai tik paspausite paleisti, kiekvieną kartą, kai bandau grįžti į žemėlapį, jis įdeda priedą, kuris net nėra pridėjimas, aš nuo to pavargau, nes aš visada jei norite perbraukti žaidimą ir grįžti atgal, kad šis žaidimas nebūtų rodomas daugybe skelbimų, man labai nuo to pavargsta, tai yra siaubinga programa ir todėl, kad tai yra vienos žvaigždutės įvertinimas, kitaip dalykai, kurių nepasakiau, yra gerai Bloga programa Siaubinga
Девчонка в магазине Казуальные pvtt
Šis žaidimas yra pilnas pinigų Viskas užrakinta. Norėdami ką nors atrakinti, turime duoti pinigų, prašau atidaryti plaukų parduotuvę nemokėdami pinigų
Aš jam skyriau 3 žvaigždutes, nes šio žaidimo priežastis yra ta, kad jame yra daug skelbimų ir nuotraukų, o kirpykla, zaza ir daugiau buvo užrakinta. Norėjau žaisti, bet negalėjau, jie turi atidaryti ir turėti daug daugiau dalykų, kuriuos reikia padaryti kitaip. 5 žvaigždutes skirčiau tik gražiam darbui
Lova
Oho kaip saunu visi siuskites sis game nerialus man taip patinka 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tai pats blogiausias žaidimas. Iš pradžių buvau pirmoje vietoje be makiažo, o po to, kai dariau makiažą, likau trečia. Ir kiekvieną kartą tai verčia mane užimti trečią vietą.
Labai patiko! Tiesiog puiku!♡
Tai geriausias visų laikų stiliaus žaidimas. Jame nėra daug priedų. Ir jūs galite pamatyti ir balsuoti už daugybę kitų gražių žaidėjų. Tai labai geras stiliaus žaidimas kiekvienam net ir madingam. Kaip ir tu, žinoma.
Per daug priedų. Ir jums reikia atrakinti visus lygius. Plaukai užrakinti. Ši programa yra tokia graži, bet jums reikia atrakinti lygius. Taigi skiriu tris žvaigždutes .😊
žaidimas yra labai įdomus ir jame yra daug dalykų, kuriuos ypu gali padaryti. Aš jam skyriau 3 žvaigždutes, nes jame yra daug skelbimų, bet kiti dalykai yra linksmi.
Tai labai geras žaidimas. man labai patiko. Tačiau problema yra ta, kad kai atsisiųsite jį naujai, jums nereikės eiti į pasirinktą parduotuvę, turite peržiūrėti žaidimo parduotuvę, kuri yra vienintelė šio žaidimo problema. Bet iš tikrųjų, mano nuomone, turėtumėte tai atsisiųsti, nes tai yra vienintelė šio žaidimo problema. Šis žaidimas nepanašus į kitus žaidimus, kituose žaidimuose yra per daug problemų, todėl man patinka šis žaidimas ir nemanau jo pašalinti
Super žaidimas pradžiuginti vaikus, kad dabar jie yra dizaineriai ir vizažistai, nes kuria suknelę Coco ir daro ją per plaukelius, o aš jam skiriu 3 žvaigždutes, nes dauguma parduotuvių jame uždarytos kaip kirpykla za za store. ir tt
Tai nėra per daug gerai.... Jei dar nenusipirkote pilnos versijos, tada tai yra problema. Nuėjus į asmeninę parduotuvę gali nusipirkti bet ką nemokamai... net ir su gera šukuosena suknelę, bet išsirinkus ir išsirinkus drabužius, nuėjus į madų parodą spalva pasikeičia... Ar tai būtų suknelės ar plaukų spalva. Tai yra pati blogiausia dalis. 😯😐
Tai gražus žaidimas ir vienas iš labiausiai man patinkančių dalykų yra apsirengimo varžybos
Девчонка в магазине Казуальные pvtt
Shopping Mall Girl: Style Game Εύκολα jbgg
Blogiausias visų laikų žaidimas. Neturėtumėte užrakinti drabužių parduotuvių. Tiesą sakant, kurios parduotuvės dirba, joje taip pat užrakinote kai kurias sukneles. Kas čia? Jei negalite atidaryti tų drabužių parduotuvių ar suknelių, atidarykite asmeninį pirkėją visą laiką. Nes irgi kartais būna užrakinta.😡😠😡
neblogai! Aš mėgstu persirengimo žaidimus, kuriuose tu gali pasidaryti makiažą ir kitus dalykus, bet vienintelė problema yra ta, kad yra per daug pirkinių ir aš negaliu net apsikirpti salone
Šis žaidimas nori iš mūsų tikrų pinigų, kad atrakintume kai kuriuos žaidimus ir daiktus. Tai tikrai blogas ir nuobodus žaidimas
Nuotraukos labai skiriasi nuo tikrojo žaidimo, o visos gražios suknelės užrakintos, už tai, kad gautumėte tas sukneles, reikia mokėti tikrus pinigus. Tikiuosi, kad ją patobulinsite
Tai taip erzina, kad jie neatrakino daugybės dalykų šiame žaidime po kurio laiko jį pažaidę tampa nuobodu
Snake Rivals - Fun Snake Game Aksi xxe
Tai geras žaidimas, bet reikia ir šiek tiek daugiau kitų segmentų, todėl jis gali tapti dar įdomesnis!! Bet nykščiai aukštyn 👍👍
žaidimas yra gražus, bet jis nėra įdomus ir įprastas, kaip ir visi mergaičių žaidimai, pavyzdžiui, makiažas, apsirengimas ir tt tai per daug oi
Tai labai geras👍 žaidimas man patinka, bet,😒 turi vieną bėdą, kad tada salonas, zaza parduotuvė ir t.t.. Neatsidaro😡😡😡 PRAŠOME PASAKYTI šie atsirakins.🛠️🛠️ Štai kodėl man šis žaidimas šiek tiek nepatiko 😥😥😥
Tai labai mąstantis žaidimas, nes jis atgaivina mano mintis, bet jame taip pat yra per daug skelbimų, aš patariu žmonėms nekreipti dėmesio į skelbimus ir mėgautis žaidimu.
Šiame žaidime viskas užrakinta ir yra keletas daiktų, o tai yra brangu, o aš noriu kažko, ką turėtum žiūrėti vaizdo įrašus, tai reiškia dėvėti daiktą, kurį turėtum žiūrėti vaizdo įrašą per trumpą vaizdo įrašų toną arba apsirengti. Taip ilgai užtrunka norint laimėti degtukas.🥺🥺🥺😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬😠😠😤😤
Tai labai gražus žaidimas, bet man nuobodu kartoti drabužius, atblokuokite Zara palaikančią ir miesto parduotuvę Man patinka šis žaidimas, todėl skiriu penkias žvaigždutes
Jei esate laboratorijos viršuje, eidami kilimo ir tūpimo taku negalite pataikyti į jokį daiktą.
Kodėl man patinka šis žaidimas, leiskite man pasakyti. Man patinka šis žaidimas, nes jis padeda mums kurti naujus drabužių dizainus. Aš esu dizaineris ir mėgstu kurti naujus naujo dizaino drabužius, visada semiuosi idėjų iš šio žaidimo ir tai tikrai padeda man sukurti pilnus drabužius, todėl man tai patinka. žaidimas. Labai ačiū, o šis žaidimas taip pat padeda mano gyvenime kurti drabužius. Labai miela iš jūsų pusės ir ačiū.