Post by questicjalostpan on Feb 12, 2022 8:26:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : szakács játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : szakács játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan számú kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : szakács játékok 2022 version ▞▞▞
Szerezzen be annyi gyöngyszemet, hogy a következő szintre léphessen
az egyetlen módja annak, hogy frissítse a legtöbb cuccot, hogy szintet léphessen, gyémántokra van szükség, amelyeket szinte lehetetlen beszerezni.
Farming Simulator 16 Simulyasiya lhru
Tetszett az fmfame, de ez csak az első éttermet teszi lehetővé költőpénz nélkül
A játékmenet egyre nagyobb kihívást jelent, és jó stresszoldó
Imádom ezt a játékot, nagyon jó, de annyi gyémánt, amit kérsz, nem jön a játékban v új pályát akarsz nyitni, de annyi gyémántot kérsz egy játékban
Eleinte élvezetes volt, de aztán az összes kávézót ki kell nyitni egy drágakővel. És nincs más módja annak, hogy megszerezze a drágaköveket, hacsak meg nem vásárolja.. Ne töltse le ezt a játékot!!!!
Remek és szórakoztató játék, nagyon tetszik
nem éri meg az időt, túl sok hirdetés!!
烹飪節:廚師餐廳女孩烹飪遊戲 街機 nada
Annyi pénzed van, de mégsem engedik, hogy főzési cikkeket vásárolj. Szóval ne töltsd le az időpocsékolást!!!!!!!
Drága a frissítés. Jobb hasonló játékok
Jobb, ha gyakrabban szerzel drágaköveket, ahelyett, hogy megpróbálnád kiszorítani az embereket a pénzből. Ne légy kapzsi!
Túl sok ügyfél az első szinten, nincs elég drágakő a frissítéshez, és nincs elég esély arra, hogy egyszerre 1-nél több drágakövet szerezzen be. Ezt leszámítva szórakoztató!
kiváló főzőjáték srácok, csak egy kis probléma. Mint minden játékkal, az egyetlen probléma a hülye drágakövek, amelyeket meg kell szereznünk, de ezt leszámítva ez a játék nagyszerű. Jó munkát, és csak így tovább, és Isten áldja az egész csapatot, amely olyan keményen dolgozik, hogy ez a játék megvalósuljon.
Nagyon lassú és unalmas, amikor átlépsz egy szintet, csak tűzijátékot hallasz, és említettem, hogy lassú játék. A játék készítőinek ki kell javítaniuk a hibákat
túl nehéz megszerezni a drágaköveket, és drágakövekre van szükségünk a frissítéshez, ezért túl nehéz frissíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy folytatom-e a játékot
Imádtam ezt az alkalmazást. Könnyen használható. 😍 játékos.
Túl sok hirdetés, de szórakoztató.
烹飪節:廚師餐廳女孩烹飪遊戲 街機 egeo
Hát eleinte tetszett, aztán legyőztem az első részt, aztán azt írja, hogy több mint 200 ékszerre van szükségem, hogy vegyek egy másik éttermet, szóval már nem szeretem, cuccot kell venni.. nem az én csésze teám. Talán cserélje ki az ékszereket.
nem mehetek másik étterembe drágakövek vásárlása nélkül...vagy nézhetsz hirdetéseket. 10 hirdetés = 1 drágakő.
Ez a játék szórakoztató Nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. Két csillagot adtam rá, de ennél többet érdemel.
csak azt kívánom, hogy megjavítsd az ételt, és rákoppints, és megkapják a rendelést
jó játék, de nehéz gyémántot keresni, hogy a következő ételstand megnyíljon
Az első helyen játszhat. Ezután 250 drágakőre van szükség egy másik hely megnyitásához. Ez egy csomó reklám, amit meg kell nézni, és mindegyikért csak 1 drágakő jár. Ez egy nem! Törölve.
Jó játék, de nehéz a drágaköveket frissíteni, ami lelassítja a játékot
szép játék, de több gyémántra van szükségünk a következő főzési szint feloldásához, ami kissé csalódott, ezért 2 csillagot adtam
A játék nagyon jó, és az utolsó szintig élveztem, de nem tudom megnyitni a következő éttermet, mert nem volt elég gyémántom, és nem is adnak gyémántot.
A nagyszerű játék egyszerűen unalmassá válik, mivel drágakövekre van szükség a dolgok elvégzéséhez, és nincs mód arra, hogy mérsékelt sebességgel megszerezze őket
Ez nagyon lassú játék. a zenéje elálmosít. ez olyan lassú, kérlek frissítsd. kérlek csináld gyorsan.
nem adnak drágakövet...nem találok sok drágakövet,mert nem is adnak jutalmat..csak pénzt..
Azt hiszem, ismét jutalmaznod kell néhány gyémántot, miután az összes szintet teljesítettük, lehetetlen 25-30 gyémántot szerezni anélkül, hogy megvennéd. lol.
烹飪節:廚師餐廳女孩烹飪遊戲 街機 egeo
Most kezdődött. Túl korai igazán elmondani. Eddig szórakoztató. Most bosszantó ez a kényszerű felülvizsgálat. Nem tudok visszatérni a játékhoz anélkül, hogy megcsinálnám ezt a felülvizsgálatot.
jó a játék. de bármi fejlődik. jelenleg csak egy szint van feloldva. a következő szint néhány hónapig vár. frissítettem is egy darabig. nem történt semmi
szórakoztató játék csak nem tetszik, hogy úgy tűnik, nem kap semmilyen gyémántot, hogy képes legyen frissíteni, hacsak nem akar vásárolni. Annyira túl vagyok rajta TÖRÖLT...👋
Nehéz frissíteni a gyémánt miatt, amelyet szintén nehéz keresni.
Túl sok hirdetés jelent meg
Nagyon szép főzős játék lányoknak, jól megtervezett éttermi alkalmazás lányoknak, ahol a lányok felszolgálhatnak és főzhetnek pékárut és süteményeket az étterem konyhájában. ha elkezdek játszani, akkor sem tudom abbahagyni az olyan addiktív főzős játékokat a lányoknak
Nagyszerű játék. Engem azonban bosszant, hogy gyémántokat kell vásárolnia, hogy konyhai cuccokat szerezzen. Nem boldog.
A játék még azok számára is szórakoztatóvá tudja tenni a főzést, akik nem szeretnek főzni
A sok reklám miatt
Gyűlölöm azt a tényt, hogy az ételeket az ügyfelekhez húzzák, és a koppintás sokkal könnyebb lenne, mint hogy a játék jó
Szeretem ezt a játékot, nem tudom abbahagyni a játékot, megtehetné, ha még néhány gyöngyszemet adnának ki frissítésekre
késői reagálás, amikor játszom, kicsi ikon, és nehéz megszerezni az érmét a gép frissítéséhez, és kicsi a valószínűsége, hogy megszerezzem a drágakövet! Ez a játék teljesen pazarolja az időmet!
Tetszik, de amikor megjelenik a hirdetés, félúton levágja a képernyőt, és be kell zárnom az alkalmazást és újra megnyitnom, és nem tetszik, hogy ha nem javítod ki, akkor keresek másik játékot, és Távolítsa el
Ki akar pénzt költeni csak a következő étterem megnyitására? Szegény, ha drágaköveket vásárolok, először arra gondoltam, hogy "jó, ha serpenyőt veszek". Milyen meglepetés, hogy 250 gyöngyszemet kell fizetnie a következő étterem kinyitásához. Azonnal távolítsa el, így a 350 drágakövemet a fejlesztőnek hagyom.
Amikor elkezdi, adjon a játékosoknak több gyöngyszemet – több kellékre van szüksége a főzéshez. Lekvárunk! Vedd fel
Az egyik kedvenc főzős játékom! Nagyon könnyen használható és nem túl kemény, a kapzsiság miatt. szórakoztató szórakozás és nagyszerű módja annak, hogy átvészeljük az unalmas munkaidőket😊