Post by questicjalostpan on Feb 12, 2022 8:29:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор новац ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Ово је веома занимљиво и играјте се лако. Али желим да предложим да се игра хоризонтално ради лакшег играња
Прилично добра игра. Иако бих волео да могу да располажем до 3 брода носача у исто време. Иначе уживам у игри.
Након последњег ажурирања игре, зашто нестају дневне поклон награде? Корисник мора да оде у Армада Флеет или Армада Басе да узме лед и размени предмете, зашто сте избрисали дневне награде као што су Схип КСП, Меритс и злато и такође појачали? Срање је
Вођа проблема, адмирал Кхонгшеј, непроверено дугме за напуштање савеза и заглавио ме
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Παιχνίδια στρατηγικής usk
Игра је за сада угодна, али хајде дев, можете ли бити реалнији? Тенк Т-54/55 у игри је заиста лош у поређењу са М-48 Паттон-ом и то није тачно. У стварном животу, 1 Т-54/55 би се борио са неколико М-48 Паттона у исто време. Зато вас молим да размислите о неким стварним чињеницама и статистици пре него што направите игру и ја ћу надоградити своју оцену!
На екрану се приказује да преузимање није успело
Пређите на другу игру. Ово је у почетку била забавна игра и опет би могла да буде одлична игра, али је дизајнирана да вас натера да трошите и трошите новац на куповину драгуља да бисте купили различите ствари, тако да ваши млазњаци могу или не морају да се надограде, купују за надоградњу бродова, не могу добити нацрте за изградњу Нимитз носача без куповине њих и догађаја који су дизајнирани за најмоћније који су много потрошили много новца који други немају. ДРАГИ ЈОКЕ ЦИТИ Контактирао сам те само да бих био игнорисан.
Будите спремни да потрошите свој новац...Ако желите да играте бесплатно и да будете остављени, онда је ово игра за вас. Започело је забавно и поштено са куповинама и наградама, али што је већа снага коју добијате, то су награде јефтиније, осим ако не трошите као луди.
Непрестано рушење, реприза битке која се не може гледати задржавају ову игру од пет звездица. Не желим да играм игру ако морам да се надам да ће се срушити током адмиралске битке. Ако се ови проблеми могу решити игром, дефинитивно вреди тога.
Оно што се дешава са игром коју не могу да ажурирам је да се ажурирање не приказује на Гоогле плаи-у
Gunship Battle Total Warfare Strateginiai lrkv
Игра би могла да нацрта различите тракасте графиконе и назове то игром
Сцене битке су све исте. То је прилично игра са једном нотом. Мора да буде више тврдокорно, боља битка и бољи начини за подизање нивоа...све. Али и даље ми се свиђа игра.
Онако
У реду, све је почело једног дана прошле године у августу 2020. Преузео сам ову апликацију за 5 поена за играње и нисам требао да играм игру и да је деинсталирам одмах након преузимања. Али видите да сам морао бар да проверим и видим шта је шта. И тог првог дана када сам пробао игру, био сам навучен и нисам се могао заситити. Сада долази 14.6.2021. године када се игра ова игра. И још увек сам навучен, још увек уживам у игри, Сво време склапам нове пријатеље. 🤔👍👍😁☝
Свиђа ми се ова игра. Доста клик задатака са којима можете провести време. Али, нисам смислио како да распоредим више од једног носача авиона.
Добра игра, али то је јама новца, будите мудри како трошите дијаманте и које пакете заправо купујете. Не дају вам ни приближно довољно да платите 100+ долара.
Било је забавно играти ову игру, не док се не заглавите на екрану за учитавање и он ће стално говорити „Преузимање није успело. Молимо покушајте поново“. чак и ја имам добру интернет везу. Решите овај проблем. Мало је досадно.
Игра је потпуно добра у поморском ратовању, али ако је мануелни начин напада присутан иу копненим и ваздушним операцијама, то би било сјајно, очекујући више у копненим и ваздушним операцијама и укључивање опција ручног напада у те, као и у нападу ракетама.
Добра игра!! 🚢👍
Ова игра је невероватна. Свиђа ми се колико су програмери повезани са заједницом играча како имају канале уживо, догађаје у дискорду, нове догађаје у игри сваке недеље игра има недељно одржавање и ажурирања Топло препоручујем ову игру свима који воле изазове и траже да би се игра играла непрекидно недељама, месецима, годинама које долазе. Уживати
Каже да треба ажурирати игру, али није ажуриран, тако да више не могу да играм игру.
Много грешака и платите за победу
軍團之爭 全面開戰 策略 dgk
Некада одлична игра са јединственим искуствима, сада уништена општом похлепом и опслуживање само елитних потрошача. Боље је играти борбену игру за једног играча него се бавити овом глупошћу подстакнутом похлепом. Плаћање за играње је сада плаћање за играње, а затим програмери чине да ставке набављају са готовином ирелевантним. Избришите ово смеће и никада се не осврћите.
Дефинитивно добар расипник времена
Одлична игра док нисам изгубио налог и сада не могу да уђем у игру
Ова игра је прелепа ,,, па! Имам садржај који је дисциплина и самопоуздање
Забавна игра. Много реклама, али вреде. То је ипак бесплатна игра. Морају некако да зараде.
Веома ангажовано много политике у игри.. Оскудни ресурси и награде. Споре надоградње, али генерално лепа игра
Обожавам ову игру коју још увек играм, али некако су ми подаци обрисани када сам поново покушао да се пријавим. Молим вас помозите ми. Не желим да почињем од нуле. Био сам на високом нивоу и мој савез такође. Молим вас помозите ми.
Огласи кад год уђете у базу су досадни
Добра игра само поправи ту страну где немате искачуће прозоре са апликацијама за савез, само препоручује екипама да се придруже. Застари када радиш своју ствар
Уживам у игрици.. Али стална ажурирања су сметња..ако није покварена, не поправљајте је.
Додирните снимак да бисте га налепили у оквир за текст. Исправљене грешке у верзији 3.104.0
Најбоља игра која је икада постојала и изазива зависност и не приморава вас да платите да бисте наставили без обзира на најбољу игру икада!.
У реду, то је то. Увек ме пљачкају играчи високог нивоа. Не могу да повратим своју базу или своје ресурсе. Предлажем да након једног напада, база мора да има привремени штит и анти-извиђачке додатке како би се спречило да база изгуби толико ресурса и такође након напада, мора постојати залиха која ће помоћи играчу да поврати свој статус. Надам се да сте слушали и хвала вам на одговору.
Волим ову игру само бих волео да можемо да применимо више од 1 АЦ Царриер-а и лакше померамо бродове и подморнице, али ја 900% волим ову игру
Gunship Battle Total Warfare Strategy lzu
Свиђа ми се ова игра која је реалнија од било које друге морнаричке игре, али постоји проблем што људи настављају да нападају моју базу, то је досадно, али ја и даље дајем оцену од пет звездица, то је забавна игра. Желим да додате авионе камиказе, то би помогло много ми се и даље свиђа ова игра иако је то моја омиљена игра морнарице
Игра стално губи везу и заостаје. Једини начин да подигнете ниво авиона је да платите, а чак и тада имате врло малу "шансу" чак и након куповине. Део о савезу је забаван, али када дозволе другим корисницима да „владају“ више не постаје забавно када су мање моћни играчи малтретирани и приморани да плате да пређу на други сервер.
Надоградња игре траје дуго, осим ако не купите пакет за прави новац. Не вреди играти
Заиста ми се свиђа игра, међутим, постоје неке ствари које ме муче. 1, управо сам упао у базу, а онда ми је игра рекла да погледам репризу након што је избришем. 2, то је једна од оних игара које вас варају јер рекламе чине да изгледају стварно кул, али када почнете да играте, више није тако кул или чак ни слично рекламама. Молим вас покушајте да поправите прву, морао сам да избришем игру и покушам поново да се пријавим, али сам се управо пријавио са својим Гоогле налогом, и када сам се вратио, рекао ми је да се пријавим или не можете.
Могло би бити мало боље ако направите митраљезе око ваше базе до места где бисте морали да се надоградите да спречите чамце да долазе и нападају, као и подморнице, али осим тога игра је прилично кул
Забавно је, занимљиво, много ствари за учење, много слојева за откривање.
Преузми ажурирање сада наставља да те ажурирање не дозвољава да се пријавим
Ова игра је веома скупа и велике су шансе да нећете добити оно што купите. То је огромна превара. Окрени се и иди. УПОЗОРЕНИ СТЕ!! Ажурирање: Урадили су ажурирање и сада сам изгубио налог. Нема начина да се пријавим у своју игру иако сам је повезао са својом е-поштом. Која је сврха повезивања са мојом е-поштом?
Стара јединствена опрема није корисна
Тако сам се забављао играјући ову игру са људима које сам овде упознао. Завршио сам у пећинама и потрошио много новца (могао сам да купим мали ауто) и вратио сам се сјајном проводу. Изненађујуће колико је брзо толики допринос игри наметнуо... Помислили бисте да ће постојати доживотна награда за ресурсе. Тим је направио много побољшања. Игра је сада боља. Желео бих да видим ретроактивни програм лојалности за оне који су дали значајан допринос времену и новцу.